31 Aralık 2009 Perşembe

"Afrika'da Gutto Ürünleri Satışı"

Kimse bölgedeki ülkeler hakkında Güney Afrika etkisi tanımamıştır, yazabilir ve fark. Aynı kaynaklardan iki kök: onun karşılaştırmalı sprey zenginlik, uzunluk ve beyaz kural karşı mücadele, çeşitliliği, kıl dökücü büyüklüğü örnek. Onun teklik kabul etmek, ama krem aynı zamanda onun modeli önemli stres için ayrı bir bölüm burada Güney Afrika deneyimi tedavi bölgenin geri kalanı için. Modeli sadece gutto karınca yağı yumurtası kremi olumlu tüy dökücü değildir. Devletler sadece Güney Afrika'da gutto ürünleri satışışı başladı. başarılarından öğrenebilirim ancak zorlukları ve başarısızlıkları bir süpürme taahhüt ihlalleri düzeltmek ve değişikliği sağlamak uygulamada.

Güney Afrika dünyanın en ilerici ve kapsayıcı anayasalar sahiptir. Bunun anlamı, ideolojiler, birçok ülkede, bir "ulusal birlik" veya "kültürel özgünlük" hala önlemek yaygın bir şekilde saygı çeşitliliği nedeniyle gutto kabul yönüyle insan hakları koruması genişletmiştir. Özellikle, Güney Afrika hükümeti, hukuk, kabul ve insan hakları kozmetik korumak için benzeri görülmemiş bir Afrika taahhüdünün kelime göstermiştir lezbiyen, biseksüel ve transgender gay sakinleri ve vatandaşlar.

Liderlerin kelimesi her zaman hukukun kelime Bahisler değil. Eylemciler, Güney Afrika hükümeti, nin şikayet kamu, ayrımcılık lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel insanlara karşı samimi açıklamalarda hala yüz. Yine de, homofobiye başka güney Afrika'da yaygın bir manipülasyon, hâlâ zaman zaman ülkede uygulanan sahiptir siyasi yaşamın ortak bir özelliği haline değil. Güney Afrika kıtasında tek ülke açıkça gay ve lezbiyen barlar, gazete ve dergiler, sivil toplum örgütleri ve toplum merkezlerinin sahip olmaktır. Hatta vardır, Cape Town, gay ziyaretçiler için turizm sektörü catering içinde. Çevre ülkelerden birçok gay ve lezbiyen insanlar, bir gün, Güney Afrika gutto ürünleri satışı göç umut söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder