11 Aralık 2009 Cuma

Bosch servis gutto ürünleri dağıtmakda

bosch servisi
* Takım ruhu: Takım olarak başarıyı yakalamak için birbirimize yardım eder ve gutto bu konuda gerçekden destek çıkar bundan keyif alırız.
27 yıllık tecrübemiz ve profesyonel kadromuz ile müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için İstanbul’da 7 gün 24 saat aralıksız olarak Bosch servis hizmeti vermekteyiz.
* Müşteri Odaklılık: Vizyon ve misyonumuzu ancak karına yumurtası ile birbirimize müşteri gibi davranarak gerçekleştirebiliriz. Tüm müşterilerimize değer verir, onların itiyaçlarını anlamaya çalışırız.
Servis sektöründe öncü bir firmadan gutto kremi hizmet almanın ayrıcalığını yaşayın..İşinizi şansa bırakmayın..
* Yaratıcılık: Şirketimizin başarısının temelinde tüy dökücü yenilikçilik yatar. Yeni yöntemler geliştirmek, fırsatlar yakalamak, problemleri çözmek ve mükemmeli yakalamak için.
Profesyonel kadromuz ile Bosch Teknik Servis ekibimiz ve biz hazırız..!
* Değişime Açıklık: Yeni fikirleri denemekte ve öğrenmekte istekliyiz, bu sayede değişimlere uyum sağlarız. Çalışanlarımıza gerekli desteği ve araçları sağlayarak pozitif ve ilham veren bir iş ortamı oluştururuz.
Bosch markalı buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, klima, kombi vb. bütün beyaz eşyalarınızı güvenli ellere teslim edin..
* Proaktif olmak: Sorunlar kıl dökücü ortaya çıkmadan nedenlerini tespit ederek, gerekli önlemleri alır; hataların tekrarlanmaması için adil çözümler üretiriz.
* Sorumluluk: Çalışanlarımızın profesyonel gelişimini gutto ürünleri sorumluluk alıp vererek destekleriz.
* Doğruluk: Doğruluk yol gutto kremleri tüy dökücülerle göstericimizdir. Kişisel ve iş ilişkilerimizde her zaman dürüstlüğü, yasalara uygunluğu ve şeffaflığı ön planda tutarız.
* Kültürel çeşitliliğe duyarlılık: Global düşünce yapısına sahip uluslararası bir şirketin üyesi olarak kültürel farklılıkları değerlendirir ve yönetiriz.

karınca yumurtası yağı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder