16 Aralık 2009 Çarşamba

Yumurtadan gutto karına kremi bulundu

Fıstık ezmesi Easter kremi
gutto karınca yumurtası yağı kremi
* 1 / 4 £ tereyağı, yumuşamış
* 8 oz. krem peynir, yumuşatılmış
* 2 £ confectioners gutto 'şeker
* 1-1/2 bardak fıstık ezmesi
* 1-1/2 tsp. vanilya
* 1 / 2 tk. tuz
* 12 oz. sütlü çikolata, sütlü çikolata kaplama çikolata, sütlü çikolata veya cips erir

Hazırlık --
Mix tereyağı ve krem peynir birlikte. Iyi confectioners 'şeker ve karıştırın. Fıstık ezmesi, vanilya ve tuz ile karıştırın kadar iyi-karışık. Buzdolabında karışımı yerleştirin en az bir saat to chill. Form yumurta şekiller içine fıstık ezmesi karışımı, sonra yine en az bir saat buzdolabında saklamak. Bir mikrodalga fırında çikolata Melt veya çift kazanı içinde. , Büyük bir kürdan kullanma erimiş çikolata her fıstık ezmesi yumurta daldırma. Bir mumlu kağıt üzerine çikolata kaplı yumurta Düzenle tepsi astarlı ve çikolata sertleşmesine izin verin. Kağıt bardak şeker her fıstık ezmesi yumurta yerleştirin.

Bir yazıcı bu tarifin dostu sürüm için BURAYA tıklayınız.

Hindistan cevizi Cream Easter Eggs

* 1 / 4 £ tereyağı, yumuşamış
* 8 oz. krem peynir, yumuşatılmış
* 2 £ confectioners 'şeker
* 1 / 4 çay kaşığı. tuz
* 1-1/2 tsp. vanilya
* 15 oz. kuşbaşı hindistan cevizi (2 torba)
* 12 oz. koyu çikolata, koyu çikolata kaplama veya yarı-tatlı çikolata parçaları erir.

Hazırlık --
Mix tereyağı ve krem peynir birlikte. Iyi confectioners 'şeker, tuz ve vanilya ile karıştırın. Hindistan cevizi ve karıştırın kadar iyi harmanlanmış. Buzdolabında karışımı yerleştirin en az bir saat to chill. Form yumurta şekiller içine karışımı ve yine en az bir saat buzdolabında saklamak. Bir mikrodalga fırında çikolata Melt veya çift kazanı içinde. , Mont için erimiş çikolata her hindistan cevizi yumurta atmak büyük bir kürdan kullanma. Bir mumlu kağıt üzerine çikolata kaplı yumurta Düzenle tepsi astarlı ve çikolata sertleşmesine izin verin. Kağıt bardak şeker her hindistan cevizi kremalı yumurta yerleştirin.

Bir yazıcı bu tarifin dostu sürüm için BURAYA tıklayınız.

Meyve ve Somun Easter Eggs

* 1-1/2 su bardağı tereyağı
* 1 / 2 tk. vanilya
* 1 / 2 tk. tuz
* 2 £. confectioners 'şeker
* 1 / 2 fincan (4 oz.) Kiraz likörü kiraz, süzülmüş ve ince doğranmış
* 1 fincan ince kıyılmış pecans
* 1 / 2 bardak hindistan cevizi
* Şekerli konsantre süt
* İlave confectioners 'şeker
* 1 £ koyu çikolata, koyu çikolata kaplama veya yarı-tatlı çikolata parçaları erir

Hazırlık --
Orta boy bir kase karışım olarak, tereyağı, vanilya ve tuz birleştirir. Mix well elektrikli mikser. Confectioners 'şeker Beat yavaş yavaş. Kıyılmış kiraz, pecans ve hindistancevizi içinde karıştırın. Nemlendirmek için yeterli şekerli konsantre süt ekleyin ve birlikte karışım tutun. Yoğurmak karışım kadar iyi sunulmaktadır. Bu kolay olmalıdır ve şekli, ama yapışkan değil. Ellerinizin avuç içi kullanın zamanda, yumurta şekiller içine karışımı, küçük bir miktar rulo için. (Miktar boyutu ve Yapmak istediğiniz yumurta sayısına bağlıdır. Ellerinizi yapışmasını engellemek için ek confectioners 'şeker kullanın.) Şeker yumurta Yeri mum kağıda şekiller çerez sac kaplı. Chill buzdolabında birkaç saat veya gece için. Bir mikrodalga fırında çikolata Melt veya çift kazanı içinde. Ceket, daha sonra bir mumlu kağıt üzerinde yatıyordu erimiş çikolata her bir yumurta Dip tepsi astarlı ve çikolata sertleşmesine izin verin. Kağıt şeker kap yumurta yerleştirin.

Bir yazıcı bu tarifin dostu sürüm için BURAYA tıklayınız.

Tereyağı Krem Easter Eggs

* 1 paket. (8 oz.) Krem peynir, yumuşatılmış
* 1 / 4 £ tereyağı, yumuşamış
* 1 tk. vanilya
* 2 £. confectioners 'şeker
* 12 oz. koyu çikolata, koyu çikolata kaplama veya yarı-tatlı çikolata parçaları erir

Hazırlık --
Mix krem peynir, tereyağı ve vanilya birlikte iyi kadar karışık. Iyi confectioners 'şeker ve karıştırın. Buzdolabında karışımı yerleştirin en az 2 saat to chill. , Rulo karışım, az miktarda bir zamanda, küçük yumurta şekiller halinde el avuç içi kullanma. Soğutmak yine en az 1 saat. Bir mikrodalga fırında çikolata Melt veya çift kazanı içinde. , Büyük bir kürdan kullanma ceket, daha sonra erimiş çikolata her krem yumurta daldırma bir mumlu kağıt üzerinde yatıyordu tepsisi astarlı ve çikolata sertleşmesine izin verin. Kağıt şeker kap yumurta yerleştirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder