30 Aralık 2009 Çarşamba

"NEDEN GUTTO MAVİ"

MAVİ KREM Anemone Anemone çiçek üretilir. Anemone çiçeği Kuzey yarımkürede yetişir. 100 çeşidi vardır. Anemone olarak da Türkiye'nin batı kesiminde "bahar kere sadece büyüyen Manisa Tulip bilinmektedir.

NEDEN GUTTO MAVİ Anemone KREM?
GUTTO Mavi Anemone çok güçlü ve yoğun antioksidan, Kinetin botox etkisi olan bir krem olduğunu. GUTTO Mavi Anemone Cildi yaşlanma birçok mevcut belirtileri ortadan kaldırarak düzenli kullanımının 12 hafta sonra yaşlanma belirtileri yavaşlıyor yeniden oluşturur. Düzenli kullanım eski cilt hücrelerinin fonksiyonel eğilimine sahip olacak ve taze olanları yeni. GUTTO Mavi Anemone Kremi nemli kullanım sonrası derhal yürürlüğe sağ sağlıklı cildin ihtiyaç duyduğu sağlar. Bu cildin epidermis tabakaları uzun süre nemli hissi sağlanması arasındaki nemli kilitleniyor. GUTTO ürünleri kimyasal renklendirici ve yapay koku içermez. Ürünlerimizin orijinal kokusu doğal aromatik bitki ve meyve temel kullanılarak elde edilir. GUTTO ürünleri mikrobiyolojik test edilmekte ve her üretim süreci sonra onayladı. Alerji riski tamamen sıkı testleri tarafından elenirse. GUTTO karınca yağı yumurtası kremi Blue Anemone Krem onun üstün formülü ile bir cilt bakım ürünü olarak aktif maddeler içerir.

Not: Bu anti-ürün yaşlanma Sun kötü işaretleri kaldırarak, yardımcı olan yaşlanma ile birlikte gelen kırışıklıklar ve cilt hasar geri yardımcı olur, sağlıklı ve genç görünüm sağlayarak yardımcı olur.

KULLANIM
Cleanse cildinizi ilk ve cilt kadar açık tonik ile gözenekler. Ve Krem ve yayma az miktarda aşağı yukarı hareket doğru uygulayın; o Sunshine için GUTTO Mavi Anemone Krem kullanımı sonra cilt maruz tavsiye değildir. Daha iyi sonuç için gece kremi olarak önerilir. Amacıyla önerilen bazı iyi sonuçlar düzenli kullanımının en az 28 gün olması.

GUTTO Mavi Anemone Kremler alan krem göz altında olarak formüle değildir. Eğer göz altındaki ince katman sayesinde nüfuz edecek ve kullanılan

1 yorum:

  1. Krınca yağının da kremi çıktı demek helal:)


    http://boschservisler.com/
    http://boschservisler.com/
    http://boschservisler.com/

    YanıtlaSil